Соцмережі посміялися над ідеєю Гройсмана про покарання хабарника: з'явилася смішна фотожаба
Категорія
Україна
Дата публікації

Соцмережі посміялися над ідеєю Гройсмана про покарання хабарника: з'явилася смішна фотожаба

Соцмережі посміялися над ідеєю Гройсмана про покарання хабарника: з'явилася смішна фотожаба
Джерело:  online.ua

У мережі поіронізували з приводу ідеї  прем'єра Володимира Гройсмана  відправити на фронт в зону антитерористичної операції спійманого на хабарі чиновника Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників АТО.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку в Facebook «Міністерство еміграції».


«По-перше, дуже круто, що Гройсман не знає, що для людей вигадані в'язниці. По-друге, супер, що прем'єр вважає АТО в'язницею. По-третє, дякуємо, не треба, ми вже знаємо, навіщо в АТО їздять чиновники, прокурори і мусора - за посвідченнями УБС, щоб далі займатися улюбленою справою: п..діть землю і гроші», - написали в «Міністерстві еміграції».


На сторінці аккаунта також опублікована відповідна фотожаба.



Vladimir Vialov: Щоб він в тюрмі відсиджувався і годувався за наш з вами рахунок? Ні - відправляти на схід, але не просто в АТО, а на передок, в окопи.


Міністерство еміграції: Тобто, свої помилки він буде виправляти кров'ю наших військових, яких він буде підставляти, тому що сам є каліброваним ... уйлом?


Mykhaylo Tkachuk: Це чмо навіть не зможе нормально укріпрайони копати.



Як повідомляв ONLINE.UA,  Генеральний прокурор України Юрій Луценко розповів про затримання першого заступника начальника Головного управління Державної фіскальної служби України в Миколаївській області Романа Подгородінського.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?