Британська група показала, як знімався гучний кліп в Україні: опубліковані фото і відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Британська група показала, як знімався гучний кліп в Україні: опубліковані фото і відео

Британська група показала, як знімався гучний кліп в Україні: опубліковані фото і відео
Джерело:  online.ua

Британська рок-група Coldplay показала, як знімався їх вражаючий кліп Up&Up, візуальні ефекти для якого створили українці.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний YouTube-канал групи.
Дивовижної краси відеоряд створила дніпровська студія постпродакшену Gloria FX.
Зйомки кліпу проходили в Нью-Йорку і в Києві.


"Цей проект - не просто красива картинка, монтаж і корекція кольору, це творчий сюрреалістичний проект, Coldplay це історія в музиці і наша команда торкнулася і стала частиною цієї історії", - розповів один із засновників української компанії Сергій Машівський.
Відзначимо, студія GloriaFX була заснована в 2008 році двома українцями Анатолієм Кузьмицьким і Сергієм Машівським. З тих пір скромні візуальщики з міста Дніпро (в минулому Дніпропетровськ) взяли участь у величезній кількості музичних проектів. Вони працювали з такими артистами, як Benny Benassi, 50Cent, Chris Brown, Wiz Khalifa, Jessie J, Nicky Minaj, Hurts та іншими.
Coldplay - британська рок-група. Рокери вісім разів отримували престижну музичну премію Греммі.
Кліп Up&Up буквально перевертає звичний нам світ з ніг на голову. Кріс Мартін, лідер колективу, сказав, що це, можливо, "один з найкращих кліпів, створених будь-коли".



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше онук королеви Єлизавети II принц Гаррі, в рамках благодійного концерту, виконав знаменитий хіт Up&Up разом з британським рок-гуртом Coldplay.








Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?