У Путіна незвично відповіли щодо зустрічі з Олландом і Меркель
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна незвично відповіли щодо зустрічі з Олландом і Меркель

У Путіна незвично відповіли щодо зустрічі з Олландом і Меркель

Зустріч російського президента Володимира Путіна з президентом Франції Франсуа Олландом і канцлером Німеччини Ангелою Меркель

для обговорення ситуації в Україні в ході саміту "Великої двадцятки" в Китаї "не має остаточного підтвердження".


Про це розповів журналістам прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

УНІАН

.


У відповідь на питання про участь президента України Петра Порошенка в зустрічі, Пєсков сказав: "Поки немає остаточного підтвердження цієї зустрічі, ведуться переговори по дипломатичних каналах".


На уточнююче питання, чи означає це, що немає інформації про проведення зустрічі глав РФ, Німеччини та Франції, він сказав: «Хіба її хтось анонсував?». На ремарку журналіста, що така тристороння зустріч вже анонсувалася раніше Кремлем, Пєсков зазначив: «И на старуху бывает проруха».


Відзначимо, саміт "Великої двадцятки" пройде 4-5 вересня в Гуанчжоу. 23 серпня прес-служба Кремля за підсумками телефонної розмови лідерів трьох країн розповсюдила повідомлення, що канцлер Німеччини, президент Франції і РФ мають намір провести спільну зустріч в рамках саміту G20.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

Володимир Путін заявив, що останні події в Криму, коли Федеральна служба безпеки РФ звинуватила українську розвідку в нібито підготовці терактів на півострові, є підставою відмовитися від зустрічі в «нормандському форматі» в Китаї.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?