Справа водія BlaBlaCar: поліція дала новий коментар
Категорія
Події
Дата публікації

Справа водія BlaBlaCar: поліція дала новий коментар

Справа водія BlaBlaCar: поліція дала новий коментар
Джерело:  УНН

Правоохоронці розшукують тіло  зниклого по дорозі в Київ жителя Львова Тараса Познякова  в Києво-Святошинському районі Київської області, але поки безрезультатно.


Про це заявив прес-секретар Головного управління Національної поліції України в Київській області Микола Жукович, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНН.


"Пошуки ведуться, слідство триває. Шукаємо другого (підозрюваного у вбивстві Познякова - ред.), Тіло шукаємо... Поки безрезультатно", - сказав Жукович.


Нагадаємо,  4 квітня львів'янин Тарас Позняков підвозив до Києва пасажирів, яких нібито знайшов на сервісі пошуку попутників BlaBlaCar, але до столиці він так і не дістався. Пізніше правоохоронці знайшли його автомобіль. Тіло Познякова досі не виявили.


За підозрою у вбивстві Тараса Познякова  Дмитра Голуба і Луана Кингисеппа оголосили в міжнародний розшук. 4 серпня  затримали Дмитра Голуба, після чого доставили до Києва.


Як повідомляв ONLINE.UA,  росіянина Луана Кингисеппа розшукують у всіх відділеннях поліції РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?