Тимошенко порадувала мережу релігійною історією зі свого життя: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Тимошенко порадувала мережу релігійною історією зі свого життя: опубліковано відео

Тимошенко порадувала мережу релігійною історією зі свого життя: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

У мережі посміялися над виступом лідера "Батьківщини"  Юлії Тимошенко  на з'їзді християнської молоді, який проходив в місті Малин Житомирської області, де вона розповіла релігійну історію з дитинства.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook блогера Мирослава Олешко.


"Це був другий клас. Так сталося, що моя сім'я жила без батька, він жив окремо. Я дуже люблю свого батька, і любила, зараз його вже немає в живих. Я поверталася зі школи, я просто мріяла про те, щоб побачити свого батька. І я як маленька дитина, згадала про Бога, закрила очі і, знаючи, що він у відрядженні за тисячі кілометрів, задумала, що пройду десять кроків, заверну за ріг, підніму голову і побачу свого батька. Я закрила очі, пройшла десять кроків, повернула за ріг, підняла очі і побачила свого батька, який був дуже далеко", - розповіла Тимошенко.



"Мене страшенно дратують політики, які заробляють очки на віруючих... Тимошенко майстер казок, вміє сказати те, чого чекає публіка. Я вас не стану мучити її 20 хвилинним виступом, де вона згадала Януковича, як її бідну мучили, як вона страждала за всю Україну! Аж сльоза б покотилася, якби я не знав, скільки шкоди ця відьма принесла Україні, і скільки ще може принести. З цього вибрав вам лише фрагмент рівня "настав час ох****льних історій" , - написав Мирослав Олешко.


Олена Войціцька: "Ну так вона на пенсії без роботи не залишиться. Головне - урочисто випровадити :-)"


Натана Гілко: "Ну... гммм... одна розповідає, що горілку з чотирьох років сьорбає і сигаретами закушує... друга в десять років уже галюциногенами балується... ну, нормально так. Ось вже-дійсно, час ох****льних історій..."


Оксана Василенко: "Ой, все! У черниці не зібралася? Або це чергова діва Марія, послана Богом, щоб врятувати Україну?".


Дарина Квітнева: "Непотоплювана...".


Інна Кудрявцева: "Гріх сміятися над хворими людьми!)))))))"


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Юлія Тимошенко в черговий раз порадувала користувачів мережі зміною іміджу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?