У Авакова відкрили драматичну деталь вбивства поліцейських в Дніпрі
Категорія
Події
Дата публікації

У Авакова відкрили драматичну деталь вбивства поліцейських в Дніпрі

У Авакова відкрили драматичну деталь вбивства поліцейських в Дніпрі

Повне відео з нагрудної камери патрульного поліцейського Артема Кутушева, загиблого в зіткненні зі злочинцем в Дніпрі, опубліковано не буде, оскільки там містяться кадри, на яких він, після отриманого поранення, стікаючи кров'ю, зміг залізти в машину, де і помер.
Про це повідомив речник Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко, передає ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.
«Сподіваюся, всі розуміють, що повну версію відео (з нагрудної камери патрульного - Ред.) оприлюднити не можна, в першу чергу, з морально-етичних причин: на ньому зафіксована передсмертна агонія спливаючого кров'ю патрульного Кутушева, який зумів стати на ноги, сісти в машину і там помер», - написав він.
При цьому Шевченко пояснив, чому поліцейські не одягли бронежилетів.
«Бронежилетів на них не було, оскільки інструкція вимагає їх обов'язкового носіння в темний час доби, в світлий - тільки по команді командира в разі загострення оперативної ситуації. Можливо, цю норму переглянуть за результатами розслідування», - заявив прес-секретар.
Також він повідомив, що друга поліцейська, Ольга Макаренко, не включила свою камеру під час драматичних подій.
"Так буває. Патрульна Макаренко, на жаль, відволіклася на розмову зі сторонньою людиною. Але вони, хоч і виявилися в тактично невигідному становищі, але в цілому не спасували перед нахабним і озброєним злочинцем, який хотів втекти, адже знав, що перебуває в розшуку. Безкомпромісні і сміливі дії поліцейскіх коштували їм життя», - резюмував Шевченко.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в поліції повідомили нові деталі про хід розслідування вбивства поліцейських.
Всі подробиці вбивства патрульних поліцейських в Дніпрі читайте на ONLINE.UA.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?