В армії показали, як перевиховують "аватарів": з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

В армії показали, як перевиховують "аватарів": з'явилося відео

В армії показали, як перевиховують "аватарів": з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У мережі показали, як в Збройних силах України перевиховують бійців 79-ї окремої аеромобільної бригади, що зловживають алкоголем.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане на Youtube-каналі ЗСУ.
На відео видно, як військові, спіймані раніше на вживанні спиртного, бадьоро марширують по плацу, вигукуючи «Пити! Я! Більше! Не буду!".
Як відомо, військовослужбовців-пияків у народі стали називати "аватарами" - мабуть, через "синяву" (синьою була шкіра у героїв однойменного фільму).
Нагадаємо, на початку липня рядові солдати 93-ї Окремої механізованої бригади затримали п'яних офіцерів своєї бригади і передали їх у Військову службу правопорядку.


"Ми не хочемо служити під командуванням цих виродків. Це справа принципу", - прокоментували бійці дії офіцерів, яких спіймали за пияцтво.
Як повідомляв ONLINE.UA, на думку відомого українського блогера і волонтера Ярослава Матюшина, пияцтво серед військовослужбовців підрозділів Збройних сил України цілком і повністю залежить від командирів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?