Смерті від сурогату в Україні: у Авакова дали жорстку пораду любителям випити
Категорія
Події
Дата публікації

Смерті від сурогату в Україні: у Авакова дали жорстку пораду любителям випити

Смерті від сурогату в Україні: у Авакова дали жорстку пораду любителям випити
Джерело:  online.ua

Глава Національної поліції України в Донецькій області, діяльністю якої керує міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, В'ячеслав Аброськін оголосив про затримання реалізатора сурогатного алкоголю в Лімані.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Аброськіна.
Начальник поліції в Донецькій області зазначив, що через отруєння неякісним алкоголем в Лимані загинуло п'ятеро людей, ще четверо у важкому стані в реанімації.
"Поліція Донеччини встановила і затримала безпосереднього реалізатора зілля в Лимані і постачальницю великих партій сурогату з Ізюма. Обидва затримані за ст. 208 КПК України та поміщені в ізолятор. До речі, жінка-постачальник не визнавала своєї провини, але була визначена реалізатором-чоловіком. Зараз обидва дають свідчення", - продовжив Аброськін.
"Порадив би запійним п'яницям купувати спиртне в більш пристойних місцях. Нам їх життя теж дороге", - резюмував глава Нацполіції Донеччини.
Як повідомляв ONLINE.UA, в Харківській області через сурогатний алкоголь загинуло вже 23 людини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?