Єфремова запропонували перевести в камеру на 40 осіб агітувати за "русскій мір"
Категорія
Україна
Дата публікації

Єфремова запропонували перевести в камеру на 40 осіб агітувати за "русскій мір"

Єфремова запропонували перевести в камеру на 40 осіб агітувати за "русскій мір"
Джерело:  online.ua

Заарештованому за підозрою в порушенні територіальної цілісності України екс-регіоналу Олександру Єфремову буде корисно посидіти у в'язниці в камері на 40 осіб і щільно поспілкуватися з народом на тему «русского міра».
Таку думку в інтерв'ю ONLINE.UA висловив український блогер та журналіст Сергій Іванов.
«Коли я бачу Єфремова за гратами, душа моя наповнюється спокоєм і вірою в те, що справедливість в якійсь зі своїх іпостасей існує. І неважливо, скільки часу він проведе у в'язниці, вже те, що він там - це покарання», - сказав Іванов.
«Єдине, я виступаю за те, щоб Єфремова перевели з курортного СІЗО СБУ на Лук'янівку, бажано в "сороковочку" (тюремну камеру на сорок чоловік, - ONLINE.UA). Він же любить народ, і сам - man of people», - продовжує Іванов.
«Там би нехай поагітував, розповів би про "русскій мір", про те, як все несправедливо. Розповів би, як вигравати тендери. А то ж там які люди сидять? Хтось курку вкрав, хтось кредит не повернув, мобілу віджали. А тут прийде Єфремов - людина освічена, навчить інвестувати в московські об'єкти нерухомості, розповість, як вигравати тендери в Україні. Хочу, щоб було так», - заявив український блогер.
«Єфремов довгий час знаходився на Олімпі, і я хочу, щоб він вийшов в народ. Як в східних легендах стародавні царі робили - переодягалися і йшли в народ, послухати, що люди говорять. Тому, я думаю, спілкування Олександра Сергійовича з великим згуртованим колективом слідчо-заарештованих людей могло б істотно змінити його сприйняття того, що відбувається», - вважає Іванов.




Нагадаємо, раніше в інтерв'ю ONLINE.UA колишній депутат-регіонал Володимир Ландик заявив, що Єфремов брав активну участь у здачі Луганська сепаратистам.


Пізніше Ландик після виходу інтерв'ю заявив, що генпрокурор Юрій Луценко зустрівся з ним і серйозно взявся за справу Єфремова.
Майже через два місяці після публікації ONLINE.UA інтерв'ю з екс-депутатом Партії регіонів Володимиром Ландиком суд заарештував колишнього лідера фракції ПР Олександра Єфремова.
Більше читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: На місці Луценка я посадив би трьох генпрокурорів і всіх сепаратистів з Ради - Сергій Іванов

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?