Атака хакерів на сайт РНБО: з'явилися нові подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Атака хакерів на сайт РНБО: з'явилися нові подробиці

Атака хакерів на сайт РНБО: з'явилися нові подробиці
Джерело:  Сьогодні

Стало відомо, що  атаку на сайт Інформаційного центру Ради національної безпеки і оборони  зробили хакери з Росії.


Про це заявило джерело в силових структурах, що відповідає за кібербезпеку, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Сегодня.ua.


На даний момент невідомо, коли вдасться відновити роботу сайту, але вже вдалося з'ясувати, що потужна хакерська атака була здійснена у напрямку до РФ.


"Вдалося простежити шлях хакерської атаки в напрямку РФ. Принаймні, відомо, що атака на сайт Інформцентру РНБО, після якого відбулася поломка, була здійснена з окупованої території Донбасу. Далі шлях веде в РФ, однак він не один і цю інформацію слід перевірити", - йдеться в повідомленні.


Нагадаємо, на сайті РНБО опублікували неправдиві дані про брифінг на 15:00 30 вересня щодо  доповіді з розслідування катастрофи Boeing MH17 на Донбасі.


На даний момент сайт все ще не працює.



Як повідомляв ONLINE.UA, в доповіді щодо загибелі "Боїнгу" представили інформацію про те, що  ракетна установка "Бук", з якої збили літак, була привезена з Росії і відвезена потім назад.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?