Британія присоромила Росію: в соцмережах висміяли дурну відповідь Кремля
Категорія
Світ
Дата публікації

Британія присоромила Росію: в соцмережах висміяли дурну відповідь Кремля

Британія присоромила Росію: в соцмережах висміяли дурну відповідь Кремля
Джерело:  online.ua

Користувачі соцмереж висміяли речника Міністерства закордонних справ РФ Марію Захарову за її відповідь на слова міністра закордонних справ Великобританії Бориса Джонсона про дії  Росії в Сирії.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Twitter.


Глава МЗС Великобританії назвав "військовими злочинами" бомбардування Росією Сирії і розповів, що в Лондоні розглядається кілька варіантів тиску на Кремль для зміни позиції російського уряду щодо конфлікту в Сирії.


"Ставлення світу до Росії погіршилося, і я думаю, не виключено, що вона може стати країною-ізгоєм. Якщо росіяни продовжать діяти так само, вони позбудуться будь-якої симпатії і захоплення в світовому співтоваристві, - сказав Борис Джонсон в інтерв'ю The Sun. - Наймогутніша зброя, яку може використовувати Захід проти Росії, - це сором".


"Нещадний Борис Джонсон. Просто порвав всіх з ранку. Уявляю: - Сергію Вікторовичу, біда. У британців проти нас нова зброя з'явилась - сором. У Сколково поки нічого такого не винайшли. - Сергій Кужугетович, спробуйте давати солдатам коктейль з формотеролу, триамцинолона, преднізола і преднізолону. Комплексний засіб, допомагає позбутися від сорому і наростити м'язову масу. Випробувано на американській тенісистці", - відповіла Марія Захарова в Facebook.


Такі слова речника МЗС РФ розсмішили соцмережі. Так, Алкоголік_із_Москви написав: "З соромом у нас дійсно дефіцит, навіть судячи з відповіді. Зате є багато гоп-гопа і авось!".


Собаки Шувалова: "Джонсон в школі біологію погано вчив: у тварин не буває почуття сорому".


громадянин світу: "Сором - дійсно потужна зброя. Але Захаровый і всієї цій зграї-лійці Путіна воно дарма, бо вони безсовісні".




Як повідомляв ONLINE.UA, 30 вересня  в мережі з'явилося припущення Россмо про те, що було б, якби російські війська не втрутилися в конфлікт в Сирії, яке розсмішило користувачів мережі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?