"Квартал 95" викликав гнів у мережі пародією на козака Гаврилюка: з'явилося відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Квартал 95" викликав гнів у мережі пародією на козака Гаврилюка: з'явилося відео

"Квартал 95" викликав гнів у мережі пародією на козака Гаврилюка: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У мережі опублікований ролик, створений коміками студії «Квартал 95», які висміяли народного депутата Михайла Гаврилюка (у кліпі його називають козак Гавриляк).
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в youtube.
«І став народний депутат народу служити. Та тільки народу навколо не видно. Зате тепер у нього і особливий статус, і депутатська недоторканність», — йдеться в ролику.


У той же час, творці пародії стверджують, вустами «Гавриляка»: «це все стара команда так прогнила, слід такий після себе залишила (і у цей момент герой ролика вступає у собачі екскременти)»



Між тим, у соціальних мережах багато користувачі висловили своє обурення цим роликом.
«Подивився я на цю убогу малоросско-холуйську пародію на Михайла Гаврилюка... Шкода, що народ хаває таку блювоту. Гаврилюк, між іншим, один із небагатьох депутатів, які можуть будь-кому просто в очі дивитися», — написав у своєму Facebook відомий український шоумен і музикант Мірко Саблич.
Також він додав, що Гаврилюк — «простий, чесний чоловік, сіль землі української, шана вам, пане Михайле, шліть до біса таких петросянів».
Taras Sulym: «Рюкзака з баксами намалювали. Єдиний, хто Електронну декларацію подав. Єдиний. А ти кажеш, Голлівуд. Сивуха-тынок, ерзац-гоголь, ось і весь наш Голлівуд».
Victoria Maksimenko: «Цей «95 квартал» зовсім країв не бачать, тварі. То Україну поливали лайном в Юрмалі, тепер Гаврилюка. Адже і вибрали ж скоти того, хто їм не відповість - козак навіть беркутівців пробачив».
Олег Горовий: «Те ж саме. Почав дивитися і перемкнув».
Тетяна Шиндеровская: «Гаврилюк балотувався по нашому району. Він не раз приїжджав до нас. Один, без охорони! Довго розмовляв з людьми. Тоді він допоміг відстояти парк, який місцева влада хотіла віддати під забудову».


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  коміки студії «Квартал 95» зібрали у одній пародії Порошенка, Яценюка і майже увесь політичний бомонд України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?