Путін вульгарно відповів на питання про санкції: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін вульгарно відповів на питання про санкції: з'явилося відео

Путін вульгарно відповів на питання про санкції: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Президент Росії  Володимир Путін  вульгарно відповів на питання про пом'якшення російською стороною економічних обмежень, введених у відповідь на санкції проти РФ.


Про це він заявив в ході прес-конференції після саміту БРІКС в Гоа, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на L!Fe.


"Фіг їм, - підкреслив глава російської держави. - Це я коротко сказав, а тепер я постараюся розкрити. Я не погоджуся, що наші контрзаходи це санкції, це контрзаходи щодо захисту нашого ринку".


У мережі з'явилося відео заяви Володимира Путіна:



Відзначимо, що користувачі соцмереж проіронізували над такими словами президента РФ. Так, деякі припустили, яким буде майбутнє росіян при подібній політиці Путіна, інші оцінили "прогрес" в спілкуванні з західними партнерами Росії.



Aleks_Niam: "Щось видок у нього, прям скажімо, опущений".


NEA: "Клоун з гранатою".


Рябініна: "Так само нам відповіли в ЖЕКу-7 Сімферополь ЖЕК-7. Вели санкції проти будинків - х*р вам, а не гаряча вода (все було добре, 2014 рік)".


Dan Romanof: "Кому, їм? Своєму народу?)".


LisaUmnits: "Боже, який прогрес у спілкуванні з "нашими західними партнерами"! Сподіваюся дожити до того дня, коли почне їх посилати н**уй".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Володимир Путін визнав, що санкції країн Заходу, введені проти РФ, впливають на російську економіку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?