Жарт "Кварталу 95" про Гаврилюка: хвиля гніву в мережі наростає
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Жарт "Кварталу 95" про Гаврилюка: хвиля гніву в мережі наростає

Жарт "Кварталу 95" про Гаврилюка: хвиля гніву в мережі наростає
Джерело:  online.ua

У мережі жорстко розкритикували  пародію студії "Квартал 95" на українського нардепа Михайла Гаврилюка, в якій він представлений "козаком Гавриляком".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Facebook.


"Мдаааа... Сидить депутат у ВР, що пройшов Майдан, який не прогулює засідання, працює, приймає своїх односельчан у вихідні дні і реально намагається вирішувати їх проблеми, намагається вчитися і розвиватися, не зкурвився, їздить на роботу в маршрутці, показує своїм прикладом яким повинен бути депутат з народу... Саме його треба було обоср... обстібати? Коли Небесну сотню стібати почнете, недоумки?", - поцікавився відомий волонтер Серж Марко.



Шломо Васильович: "Гасконця заносить на поворотах".


Відомий київський блогер Мирослав Олешко написав: "Олігархічні блазні перейшли межу".



Rokosz Taras: "У Зеленського пристрасть до грошей затьмарила розум. Буде потім як перед Кадировим підлабузнюватися... я не така... я чекаю трамвая".


Bogdan Orysyk Komarenko: "Щось я не бачив пародій на Коломойського, Ахметова, Фірташа та інших... На того ж Лещенка з Луценком покажіть, але іржати з Гаврилюка..."


Олександр Рудницький: "Давно є відчуття що 95 квартал москальський проект. Дуже часто жарти з методичками ольгинських тролів збігаються".


Vlad Podolski: "Думаю, в самий раз, на черговий концерт 95 кварталу, запросити 95 десантно-штурмову бригаду. Нехай хлопці розважать гопників справжніми жартами..."


Таня Потапова: "Перший і єдиний, хто мовчки заповнив декларацію".


Elena Pashkevich: "Вони вже давно за межею".


"Квартал 95" на радість росіянам знову зняв щось в стилі "сміятися після слова лопата", в черговий раз продемонструвавши, що команда Зеленського, на чолі зі сценаристом - колишнім тамбовського ментом - Жидковим, так і залишилася десь в 2000- х. І сама сурковщіна для тупих - показати українців бухим бидлом. Спробували накинути на Гаврилюка, хоча насправді як і в разі, коли ця команда перед росіянами в Латвії називала свою країну порноактрисою, плюнули виключно в себе. Просто цікаво, чого до Гаврилюка причепилися. Ходить на роботу, голосує, дурниці не меле, часто навіть дуже навпаки. скоти", - написав відомий український блогер Богдан Карпенко.



Nikolay Opanasenko: "Що зробиш, якщо вони медіашл**ндри".


Lora Yegorova: "Дуже б хотілося подивитися на лисого і на хлопчика з мізинчик на морозі, побитими беркурнею... де були б їх я**я? Думаю, що глибше, ніж просто з д**і..."


Олександр Сурков: "Гаврилюк на сьогодні єдиний порядний нардеп. Квартал в топку разом з Шустером, вони вороги України..."


Alex Dushenko: "Знайшли з кого чадіти. Якщо і є в ВР людей 5 порядних, то Гаврилюк в цій п'ятірці".


Юлія Юріївна Мартиненко: "А слабо зробити пародію на Ахметова. Смішно буде! Десь на дні..."


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  коміки студії «Квартал 95» зібрали в одній пародії Порошенко, Яценюка і майже весь український політичний бомонд.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?