Захват від "кримнашу" в Росії поступається місцем розчаруванню
Категорія
Світ
Дата публікації

Захват від "кримнашу" в Росії поступається місцем розчаруванню

Захват від "кримнашу" в Росії поступається місцем розчаруванню
Джерело:  online.ua

Захват росіян від анексії Криму поступається місцем розчаруванню, про що свідчить зниження довіри громадян РФ до президента країни Володимира Путіна.
Про це російський політолог Дмитро Орєшкін розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
"Останні дані "Левада-Центру" показують, що у Путіна рейтинг довіри знизився до 74%, а на піку було 89%. Патріоти скаржаться на злив Донбасу, незрозуміла ситуація в Сирії, триває погіршення рівня життя. Це тенденція вниз, і вона буде тривалою. Путіну потрібна локальна переможна війна, а все вже було - Чечня, Грузія, Україна. В Сирії маленької переможної війни не виходить. Путін підвищує ставки, починає задиратися проти США. Але американці прекрасно розуміють його гру, тому цілком раціонально відповідають: розвивають протиракетну оборону і тиснуть економічно на РФ", - сказав політолог.
За його словами, єдине, що залишається Путіну - це погрожувати ядерною зброєю.
"У Путіна залишаються тільки пафосна риторика і діставання з кишені "ядерної гранати", щоб всі бачили, який він крутий. Ця політика стає все більш параноїдальною, менш конструктивною і все більш істеричною. Але люди не зовсім же ідіоти. Тому захоплення від "кримнашу" повільно, але вірно поступається розчаруванню", - зазначив Орєшкін.


Більше читайте в інтерв'ю Дмитра Орешкина ONLINE.UA: Путин попал в мышеловку, где бесплатный сыр уже съели

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?