У Росії ім'ям Мотороли запропонували назвати морг
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії ім'ям Мотороли запропонували назвати морг

У Росії ім'ям Мотороли запропонували назвати морг
Джерело:  Ехо Москви

У відповідь на  ідею депутата Держдуми РФ Віталія Мілонова назвати одну зі шкіл в Санкт-Петербурзі ім'ям убитого на Донбасі бойовика ДНР Арсенія Павлова (Мотороли), російський публіцист Олександр Невзоров запропонував назвати іменем терориста пітерський морг.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Ехо Москви.
"Ми знаходимося в дивовижній фазі, коли за спільним поданням - мене не треба припутувати, для мене немає поняття добра і зла, мені все однаково цікаво - коли ось це зло абсолютизовано. Це ми бачимо на прикладі цього Арсенія Павлова, автомийника, який промишляв терактами в чужій державі. Засів в чиюсь квартиру, відібрану у когось. Розстрілював своїми руками полонених із зв'язаними руками українських солдатів. І в результаті депутат Мілонов пропонує ім'ям цієї людини у Санкт-Петербурзі назвати школу", - сказав Невзоров.
Він вважає, що морг імені Мотороли звучав би краще.
"Це цілком офіційна ініціатива. Дивно, чому школа? У нас дуже багато безіменних моргів у Петербурзі, яким би більше пішло це", - зазначив публіцист.
Як повідомляв ONLINE.UA,  в мережі висміяли недоречний наряд вдови Павлова-Мотороли, яка на похорон чоловіка вдягла легінси.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?