Порошенко зробив нову заяву про безвізовий режим з ЄС
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко зробив нову заяву про безвізовий режим з ЄС

Порошенко зробив нову заяву про безвізовий режим з ЄС

Президент України Петро Порошенко на спільному брифінгу з генсеком НАТО Йенсом Столтенбергом заявив, що рішення про  безвізовий режим  для українців в країнах ЄС буде прийнято найближчим часом.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  "Українську правду".

"Україна має тверду підтримку значної більшості депутатів Європарламенту ... Ми не маємо жодного сумніву в тому, що це рішення буде негайно прийняте", - заявив Порошенко.

Глава держави зазначив, що переконався в цьому під час зустрічі на саміті Європейської народної партії, "де і президент Єврокомісії Жан-Клон Юнкер, і президент Європейської ради Дональд Туск, і керівники країн-членів, включаючи і Ангелу Меркель, і багатьох інших, твердо підкреслили, що потрібно прискорити надання безвізового режиму, потрібно підтримати Україну в завершенні процесу ратифікації Угоди про асоціацію.

Порошенко також розповів, про що говорив з президентом Європейського парламенту.

"Ми обговорювали необхідність прискорення прийняття рішення Європейським парламентом як в частині безвізового режиму, так і в частині підтримки торгових преференцій в рамках поглибленої та всеохоплюючої Зони вільної торгівлі, яку Європейська комісія запропонувала Україні", - поінформував він.

Як повідомляв ONLINE.UA,  Індонезія прийняла рішення ввести безвізовий режим для громадян України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?