Ярош розповів, як українці можуть бити ворога, і привів яскравий приклад
Категорія
Події
Дата публікації

Ярош розповів, як українці можуть бити ворога, і привів яскравий приклад

Ярош розповів, як українці можуть бити ворога, і привів яскравий приклад
Джерело:  online.ua

Народний депутат Дмитро Ярош

 навів приклад того, як українці можуть бити ворога, не несучи при цьому важких втрат.


Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.


"Ми, наші добровольчі підрозділи, постійно доводимо, впродовж всієї війни, що ворога бити можна. Ефективно можна бити. Можна бити, не несучи важких втрат. Ми звільняли он разом з 93 бригадою ЗСУ територію від Красноармійська (зараз — Покровськ Донецької області) включно з Авдіївкою, весь цей напрямок. Я тоді бачив, що ми нормально просуваємося, нормально б’ємо. Просто ні досвіду не було, ні озброєння толком — нічого. Але ми витісняли ті банди — навіть при тому, що вони були озброєні куди краще від нас. Ми ж тоді в Донецьк навіть зайшли...", - сказав нардеп.


Ярош згадує, як багато бойовиків українські бійці знищили в Пісках, під Савур-Могилою і поблизу донецького аеропорту, незважаючи на тактичні помилки.


"Працювали під Савур-Могилою — бачили так само, що можна виконувати поставлені завдання. Потім Піски тримали, аеропорт разом з третім полком спецназу, з різними бригадами ВДВ, з тією ж 93 бригадою. Там перемололи стільки ворога, що ой-йой-йой. Я колись вже говорив: у мене таке враження — віддали за Іловайськ. Там багато їх лягло душ... Як правильно говорять, то не люди не витримали — то бетон не витримав в аеропорту. І ми його здали. Ну, і були там тактичні помилки, але то вже така справа..", - зазначив він.


Багато втрат з боку окупаційних військ було і в одній з найгарячіших точок на Донбасі - в промзоні Авдіївки, що навіть змусило бойовиків тікати.


"Або промзона в Авдіївці. Скільки там ворог несе втрат? Буквально днями інформація пройшла, що 60% "Сомалі", цього бандформування, яке Гіві так званий очолює, вже подали рапорти і хочуть тікати звідти. Бо їх завели — і накосили хлопці їх там трохи. В результаті — деморалізація цілого їхнього "елітного підрозділу". Тобто все можна робити, якщо командири адекватні, на своєму місці, вчаться постійно, піднімають рівень свого підрозділу", - підкреслив нардеп.


Повний

текст інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Дмитро Ярош: народ на Донбасі може повстати, а банди ми там розгромимо швидко

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?