Наступник Мотороли з'явився на людях: опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

Наступник Мотороли з'явився на людях: опубліковано відео

Наступник Мотороли з'явився на людях: опубліковано відео
Джерело:  L!fe #шоу

Новий ватажок донбаської банди «Спарта», який опинився біля керма «батальйону» після  ліквідації російського бойовика Арсенія Павлова-Мотороли, показався перед камерами і прокоментував своє «призначення».


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російські ЗМІ.


Відзначається, що наступником Мотороли став 23-річний «капітан народної міліції ДНР» Володимир Жога на прізвисько «Воха».


«У «командира» (Мотороли - Ред.) були свої правила, своя гра. Ми її продовжимо за тими правилами, які були встановлені їм, нічого змінювати не збираємося», - заявив «Воха».


«Категорично нового нічого з нами не станеться, ніхто розформовувати нас не збирається», - додав бойовик.


«Особливо ніхто (кандидатуру. - Ред.) не розглядав. І з Мотором (Моторолою. - Ред.) були розмови, що в разі чого, я його заміню. Також серед батальйону ні у кого розмов не виникло про те, хто встане на його місце», - додав бойовик.



Як повідомляв ONLINE.UA,  в українському сегменті мережі прокотилася потужна хвиля злого сарказму з приводу ліквідації Мотороли.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?