Емма Стоун вразила фігурою в сліпучому платті: з'явилися фото
Категорія
Знаменитості
Дата публікації

Емма Стоун вразила фігурою в сліпучому платті: з'явилися фото

Емма Стоун вразила фігурою в сліпучому платті: з'явилися фото
Джерело:  Daily Mail

Голлівудська актриса Емма Стоун в сліпучому платті прийшла підтримати свого друга актора Білла Мюррея під час вручення премії Марка Твена.


Про це повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.


Емма шикувала в сукні кольору сангрії зі срібним декором. Доповнила наряд актриса сріблястими босоніжками.


66-річний актор Білл Мюррей був дуже радий тому, що його колега прийшла його підтримати.


А Емма розповіла, що подружилася з Біллом під час спільних зйомок, коли не могла вийти з номера через акне, а Мюррей не тільки підтримував її, а й приносив різні маленькі подарунки.






Але головним у цей вечір був все ж сам Мюррей, який удостоївся премії за американський гумор. Артист заявив, що зобов'язаний успіхом своїй сім'ї і талановитим колегам.




«Є любов, ось з чим ми прийшли, ось з чим ми йдемо. Я люблю вас, давайте спробуємо повторювати ці слова одне одному», - сказав він.


Раніше ONLINE.UA писав, що Білл Мюррей був упійманий на крадіжці картоплі фрі у одного з пасажирів аеропорту на острові Мартас-Він'ярд.


Кажуть, цей вчинок актора можна назвати втіленням давньої легенди, яка гуляє по мережі. Відповідно до неї, одного разу Мюррей підійшов до відвідувача кафе і забрав з його картонного пакета кілька скибочок картоплі фрі, після чого зник у натовпі зі словами "тобі все одно ніхто ніколи не повірить".


До речі, Білл Мюррей - американський актор і режисер, лауреат премій "Золотий глобус" і BAFTA. Відомий за фільмами "День бабака", "Труднощі перекладу", "Мисливці за привидами" та ін.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?