Україна оштрафувала Росію на сотні мільйонів: з'явилися подробиці
Категорія
Економіка
Дата публікації

Україна оштрафувала Росію на сотні мільйонів: з'явилися подробиці

Україна оштрафувала Росію на сотні мільйонів: з'явилися подробиці

В Україні винесли більше п'яти тисяч постанов проти російських авіакомпаній за порушення заборони на польоти в окупований Крим і виписали штрафів більш ніж на 721,236 млн грн.
Про це заявили в Державній авіаційній службі України, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.
"Всього після анексії Криму Російською Федерацією Україна нарахувала російським авіакомпаніям, які порушували українське законодавство і здійснювали польоти в окупований Крим, 721,236 млн грн штрафів", - сказали представники Державіаслужби.
Також у відомстві уточнили, що проти однієї авіакомпанії РФ "Аерофлот" почали більше тисячі судових розглядів через щоденні рейси "Сочі-Сімферополь".
Однак наразі вжиті заходи не посприяли сплаті штрафів. "Поки вони нічого не сплатили, ні копійки", - відзначили в Державіаслужбі.
Відзначимо, після анексії Росією українського Криму в березні 2014 року було заборонені авіаперельоти над півостровом, використання морських портів в Криму, залізничне і автобусне сполучення з окупованою територією.
Як повідомляв ONLINE.UA, НАК "Нафтогаз" вимагає від Росії $2,6 млрд компенсації за захоплення активів в Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?