Путін програв Четверту світову війну - російський політолог
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін програв Четверту світову війну - російський політолог

Путін програв Четверту світову війну - російський політолог
Джерело:  online.ua

Російський політолог Андрій Піонтковський, аналізуючи  звернення Володимира Путіна до Федеральних зборів, заявив, що президент Росії програв Четверту світову війну.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю, опубліковане на Youtube-каналі російського журналіста Саши Сотника.
"Гібридна війна, Четверта світова, оголошена Заходу, США, цивілізованому світу, вона закінчилася фундаментальниою поразкою путінської Росії. Провалилася і вся концепція "руського миру "і" Новоросії ". Ці слова давно не вживаються і вони не могли виникнути в цьому посланні", - сказав політолог.
"Провалився ядерний шантаж. На питання, чи готові ви померти за Нарву (місто в Естонії - ред.), союзники НАТО послали туди свої війська, повернувши це питання гопнику, який намагався шантажувати. А ви, пане Путін, готові померти за Нарву?" , - зазначив Піонтковський.

Читайте також: У Путіна спробували пожартувати про зовнішню політику Росії і зганьбилися
"Сирійська авантюра принесла клеймо військового злочинця, на жаль, не тільки Путіну, Шойгу і Лаврову, а й Росії. Ми загрузли там в підтримці братушки Асада, також, як свого часу в Афганістані", - сказав він, назвавши те, що зараз відбувається "гібридної капітуляцією".
За його словами, у Вашингтоні майже щодня білякремлівські експерти обговорюють можливість зняття санкцій з Росії.
Піонтковський підкреслив, що в посланні Путіна до Федеральних зборів не було зовнішньополітичної частини. Так як три роки, щоб відвернути увагу країни від "гниючої економіки клептократичної системи" в Росії забивали голови людей нібито військовими подвигами, жертвами спільних з армією Асада бомбардувань Сирії, запуском підводних ракет.
"Раптом виявили, що це не працює. Це послання змінило повністю знаки. Всю цю псевдоекономічну муть, чисто брежнєвські розмови про якісь досягнення потрібно було знову витягати, щоб відволікати увагу від цієї програної Четвертої світової війни", - сказав політолог.



Як повідомляв ONLINE.UA,  російський журналіст Ігор Яковенко вважає, що президент Росії Володимир Путін є єдиним лідером великої країни, що взяли собі в союзники не Порядок, як керівники інших країн, а Хаос, як роблять терористи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?