Путін втратив зв'язок з реальністю: глава Кремля викликав гнів новою гучною заявою
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін втратив зв'язок з реальністю: глава Кремля викликав гнів новою гучною заявою

Путін втратив зв'язок з реальністю: глава Кремля викликав гнів новою гучною заявою
Джерело:  NTV

Президент Росії  Володимир Путін  заявив, що спроби встановити однополярний порядок в світі провалилися, і баланс на світовій арені відновлюється, чим викликав гнів у мережі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на НТВ.
"Ситуація змінюється. І я думаю, ні для кого вже не секрет, всі і так бачать, що вже багато наших партнерів воліють самі звертатися до принципів міжнародного права, тому що баланс в світі поступово відновлюється. Спроби створити цей однополярний світ не затвердилися", - сказав Путін в інтерв'ю ведучій програми "Підсумки тижня" Іраді Зейналовій.
Читайте також: Путін-"футболіст" викликав сміх у мережі: опубліковано фото
Він вважає, що Росія живе "вже в іншому вимірі".
"Але ми, я маю на увазі Росію, завжди дотримувалися тієї точки зору, що, захищаючи свої власні національні інтереси, ми повинні з повагою ставитися і до інтересів інших. Ось так ми збираємося будувати наші відносини з усіма іншими нашими колегами", - сказав глава Кремля.
Путін додав, що в сучасному світі "слухають тих, чий голос звучить досить голосно для того, щоб їх почули".
"А якщо це якийсь незначний елемент в міжнародних відносинах, то тоді, звичайно, можна робити хорошу міну, але гра все одно буде погана по відношенню до тих, кого не вважають досить вагомим партнером", - зазначив він.
Подібні заяви російського президента викликали гнів у користувачів мережі.






Як повідомляв ONLINE.UA, російський політолог Андрій Піонтковський, аналізуючи звернення Володимира Путіна до Федеральних зборів, заявив, що президент Росії програв Четверту світову війну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?