Прихильник Росії зазнав поразки на виборах в країні ЄС
Категорія
Світ
Дата публікації

Прихильник Росії зазнав поразки на виборах в країні ЄС

Прихильник Росії зазнав поразки на виборах в країні ЄС

Згідно з результатами попереднього підрахунку голосів, колишній лідер "Зелених" Александер Ван дер Беллен перемагає в президентських виборах в Австрії, в зв'язку з чим кандидат від ультраправої "Австрійської партії свободи", яка відрізняється найбільшою симпатією до Росії, Норберт Хофер вже визнав поразку.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Deutsche Welle.


Читайте також: "Друг" Путіна підвищив шанси стати президентом Франції


Інститут SORA на замовлення телеканалу ORF провів попередній підрахунок голосів, згідно з яким, за Ван дер Беллена віддали свої голоси 53,6% виборців, в той час як Гофер отримав тільки 46,4% голосів.


Норберт Гофер вже привітав Александера Ван дер Беллена з перемогою в президентських виборах.


Відзначимо, що Гофер раніше виступав за вирішення конфлікту на окупованому Донбасі на основі "права народів на самовизначення" і зняття економічних санкцій з Росії.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в першому турі президентських виборів в квітні Норберт Хофер здобув перемогу з великою перевагою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?