Трампу написали гучного листа про Україну і Росію
Категорія
Світ
Дата публікації

Трампу написали гучного листа про Україну і Росію

Трампу написали гучного листа про Україну і Росію
Джерело:  Reuters

У США група сенаторів, що складається з 12 республіканців і 15 демократів, підписала лист до обраного президента  Дональда Трампа  з проханням підтримати Україну й зайняти жорстку позицію щодо Росії та її агрессії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.
"У світлі агресії з боку Росії, яка триває, і неодноразовій відмові поважати територіальну цілісність України і суверенне право вибирати свою власну долю, ми також повторюємо наш заклик до США збільшити політичну, економічну і військову підтримку для України», - йдеться в листі, ініціаторами якого стали демократ Річард Дурбін і республіканець Роб Портман, співголови групи підтримки України в Сенаті.
Читайте також: Зовсім сумно: в Росії на прикладі показали деградацію Путіна
У листі сенатори також підкреслили, що анексія Криму Росією не повинна бути прийнята і що США не повинні скасовувати санкції, накладені на РФ за її агресію на Донбасі.
Серед сенаторів-республіканців, які підписали лист, були голова комітету Сенату з питань збройних сил Джон Маккейн і голова підкомітету з асигнувань, який здійснює нагляд за Державним департаментом Ліндсі Грем. Більшість республіканців і демократів в комітеті із закордонних справ сенату також підписали лист.
Як повідомляв ONLINE.UA,  американський сенатор Джон Маккейн, який критикував політику президента Росії Володимира Путіна і очолював рух за надання зброї Україні, в грудні відвідає Київ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?