Опальний сепаратист розповів, скільки грошей вкрав ватажок ДНР - Захарченко
Категорія
Події
Дата публікації

Опальний сепаратист розповів, скільки грошей вкрав ватажок ДНР - Захарченко

Опальний сепаратист розповів, скільки грошей вкрав ватажок ДНР - Захарченко
Джерело:  online.ua

Опальний сепаратист, один з колишніх ватажків так званої ДНР Андрій Пургін розповів, що ватажок бойовиків ДНР Олександр Захарченко розкрадає в окупованому Донецьку величезні суми грошей.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку Пургіна в соцмережі VK.
Сепаратист заявив, що зі схвалення Захарченко в окупованому Донецьку відбувається свавілля, а всіх, хто не подобається ватажкові бойовиків ДНР, кидають в підвали за абсурдними звинуваченнями або взагалі ліквідують.
"Безкарність перейшла в форми африканських відносин. Арешт як метод розваги і самоствердження, це з опери феодальних відносин, які схоже системно увійшли в наше життя нарівні з адміністративним колапсом і гуманітарною катастрофою", - написав Пургін.
Він також детально розповів, як люди Захарченко вкрали понад 500 мільйонів російських рублів з осередків в одному із захоплених банків Донецька. При цьому винними, за словами Пургина, призначили деяких стрілочників, яких посадили в підвал і тепер збираються засудити до довічного ув'язнення.
Читайте також:  "Новоросії" не вийшло, почнуть заново: мережу обурили плани колишнього ватажка ДНР




"Як я і говорив раніше, те, що ми знаємо про ДНР з відкритих джерел - тільки незначний відсоток від усього того жаху, який там насправді діється. Періодично, коли Пургіна або Ходаковського пробиває на відвертість, ми дізнаємося про якихісь окремі епізоди цієї вакханалії. В реальності - все набагато гірше. Не зрозуміло тільки, на кого скаржиться Пургін. Адже це він створив "Донецьку республіку" ще в 2005 році й довгі роки жив мрією про знищення України і відділення Донбасу. І ось його мрія збулася. Війна, вбивства, грабежі, викрадення людей, підвали, тортури - все це завдяки Пургіну. Все це на його совісті. Незрозуміло, чому він не задоволений", - прокоментував визнання сепаратиста відомий журналіст і блогер Денис Казанський.

Зоя Дергачова: "А мені ця донецька обстановка подобається! Нехай вони самі себе з'їдять".
Олесь Кушнір: "Які "будівельники", така й "побудова".
Yevgeny Zazdravnykh: "Він хотів бути у потоків".
Як повідомляв ONLINE.UA,  російський журналіст Олександр Невзоров допустив, що Захарченко мріє якомога швидше покинути межі так званої ДНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?