Трамп і зірка Голлівуду раптово стали колегами
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп і зірка Голлівуду раптово стали колегами

Трамп і зірка Голлівуду раптово стали колегами
Джерело:  CNN

Новообраний президент США Дональд Трамп стане виконавчим продюсером реаліті-шоу "Celebrity Apprentice" ("Кандидат"), а ведучим шоу обраний голлівудський актор і колишній губернатор штату Каліфорнія Арнольд Шварценеггер.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на CNN.
"Кандидат" - популярне в США шоу про бізнес, ведучим якого з 2008 року був Дональд Трамп. За правилами проекту, з більш ніж двохсот резюме відбираються лише шістнадцять. Кандидати діляться на дві команди і починають боротися за місце керівника однієї з компаній Трампа.

Читайте також: Я не винен: Трамп прокоментував отримання "Людини року"
Однак, як розповіли джерела на телеканалі NBC і в компанії мільярдера, після того, як Трамп був обраний президентом США, він більше не вестиме реаліті-шоу. Його місце в 15 сезоні шоу займе голлівудський актор Арнольд Шварценеггер. Проте республіканець залишиться в проекті і продовжить виконувати функції виконавчого продюсера.
Компанії NBC Entertainment, NBC News і MGM поки не прокоментували рішення про залишення Трампа в якості виконавчого продюсера. Також поки невідомо, скільки обраний президент США отримуватиме за епізод.
Як повідомляв ONLINE.UA, група сенаторів підписала лист до обраного президента США Дональда Трампа з проханням підтримати Україну і зайняти жорстку позицію щодо Росії і її агресії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?