РосЗМІ видали фейк про бійця АТО і відрубану руку: опубліковано фото
Категорія
Події
Дата публікації

РосЗМІ видали фейк про бійця АТО і відрубану руку: опубліковано фото

РосЗМІ видали фейк про бійця АТО і відрубану руку: опубліковано фото
Джерело:  Крим.Реалії

Російські ЗМІ масово поширили фейк про бійця АТО Едмонда Саакяна, який нібито сфотографований з відрубаною рукою "ополченця", хоча насправді це рука манекена.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Крим.Реалії"
РосЗМІ оприлюднили новини з шокуючими заголовками і прикріпили фото бійця АТО на тлі позашляховика, до запаски якого прикріплена рука.
Журналісти також процитували дружину Саакяна, яка підписала фотографію: "Ось він, з лапкою "ополченця", на щастя, як американські інструктори вчили)".
Насправді це був жарт.



Читайте також:

Папа Рим

ський здивував дуже жорсткими словами про фейки в ЗМІ


Едмонд Саакян прокоментував це так: "Будь-який фахівець, який в цьому розбирається і побачить цю фотографію, він відразу зрозуміє, що це рука несправжня. У 2014 році я це фото розмістив в Facebook, на фото поскаржилися модераторам Facebook. Модератори перевірили цю фотографію, ну, там нормальні люди, вони відразу бачать, що це рука манекена, а не людська, і вони написали, що в зв'язку з тим, що ця фотографія не порушує правил соцмережі, то вони її видаляти не будуть. І вона дотепер у мене на сторінці".


Відповідаючи на питання, чому його дружина написала такий пост, боєць сказав: "На неї почали наїжджати в соцмережах, питати, чому вона не в АТО. Вона й відповіла, що її чоловік в АТО. Тоді запитали:" Що він там, разом з американцями народ Донбасу вбиває?". Ось вона і пожартувала у відповідь".


За словами Саакяна, колись один з бійців прикрутив цю "деталь" до свого автомобіля, але через деякий час вона десь загубилася.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

в мережі висміяли черговий божевільний фейк російських ЗМІ про те, що Україна нібито готує своїх "карателів" для закидання в Мінськ і повалення влади в Білорусі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?