У Стамбулі прогримів вибух біля стадіону: з'явилися фото з місця подій
Категорія
Світ
Дата публікації

У Стамбулі прогримів вибух біля стадіону: з'явилися фото з місця подій

У Стамбулі прогримів вибух біля стадіону: з'явилися фото з місця подій
Джерело:  BBC

У стадіону Vodafone Arena в турецькому Стамбулі стався вибух, в результаті якого постраждало як мінімум 20 чоловік, серед яких співробітники правоохоронних органів.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на BBC Росія.


Відзначається, що вибух стався після матчу Турецької Суперліги між командами «Бешикташ» і «Бурсаспор». Агентство Reuters, посилаючись на главу МЗС Туреччини інформує, що вибух стався в автомобілі. Місцеві ЗМІ повідомляють, що до моменту події фанати вже розійшлися.


Читайте також: У Стамбулі стався новий теракт, багато поранених: з'явилося відео і фото


За даними джерел турецького агентства Anadolu, глава Стамбула Васіп Шахін скликав на екстрену зустріч Міністерство внутрішніх справ Туреччини. У мережі з'явилися фото з місця вибуху.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в Стамбулі пройшла акція протесту біля офісу опозиційної газети Cumhuriyet, співробітники якої заарештовані за підтримку "натхненника спроби державного перевороту".


Фото: Twitter/NDF







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?