Замах на Геращенка: Аваков зробив гучну заяву про кілерів
Категорія
Події
Дата публікації

Замах на Геращенка: Аваков зробив гучну заяву про кілерів

Замах на Геращенка: Аваков зробив гучну заяву про кілерів
Джерело:  online.ua

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що  замах на народного депутата і радника глави МВС Антона Геращенка  був однією з ланок ланцюга злочинів, скоєних низкою підісланих з-за меж України кілерів.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Авакова.


«Замах на Антона Геращенка, чому запобігла СБУ, - елемент в ланцюзі ряду злочинів, що утворюють систему з центром впливу поза Україною», - написав Аваков.


«Нацполіція і СБУ мають факти і матеріали розслідувань щодо ще цілої низки епізодів, як і здійснених, так і таких, яким запобігли, вбивств, розроблених злочинцями за схожою схемою, в тому числі і резонансних», - продовжив глава МВС.


Читайте також:  В Україні розповіли, за що Росія хотіла вбити нардепа Геращенка


«Затримані вчора СБУ кілери продовжують ланцюг затримань останнього часу підісланих кілерів по ряду справ, що розробляються Національною поліцією», - також повідомив Аваков.


За його словами, питання оприлюднення цих матеріалів в даний момент обговорюється в органах розслідування.



Як повідомляв ONLINE.UA,  народний депутат Антон Геращенко, якого спецслужби Росії планували вбити, звернувся до організаторів і замовників замаху.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?