Відомий співак-путінець вразив своїм розкішним життям: з'явилися фото і відгуки росіян
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відомий співак-путінець вразив своїм розкішним життям: з'явилися фото і відгуки росіян

Відомий співак-путінець вразив своїм розкішним життям: з'явилися фото і відгуки росіян
Джерело:  online.ua

Росіяни в соціальних мережах активно обговорюють розкішний особняк російського співака Стаса Михайлова, який є прихильником політики президента Росії Володимира Путіна.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на соцмережі.
22 січня в ефір на російському Першому каналі вийшов випуск передачі «Поки всі вдома», в якому ведучий Тимур Кізяков відправився в гості до Михайлова. При цьому глядачі могли спостерігати розкішне оздоблення особняка співака - Михайлов з дружиною та дітьми зустрів телеведучого в величезній обідній залі з мармуровим столом, причому Кізякову видали одноразові тапочки.
Під час передачі Михайлов заявив, що любить Росію, а у його дочок «немає іншого призначення», крім як «вирости справжніми жінками, вміти готувати і відбутися як дружина і мати». В кінці випуску артист подарував Кізякову ікону і дорожню Біблію.


Читайте також: Український дипломат запропонував Путіну працевлаштувати Стаса Михайлова
Користувачів мережі вразила розкіш житла російського співака.








Нагадаємо, Стас Михайлов відмовився проводити концерти в Україні, пояснивши своє рішення подіями, що відбуваються на Донбасі. При цьому він додав, що йому близька позиція президента Росії Володимира Путіна, не уточнивши, що саме має на увазі.
Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі показали шикарні маєтки російських режисерів Андрія Кончаловського та Микити Міхалкова, затятих прихильників Путіна й анексії Криму, в Італії, які займають площу в кілька десятків гектарів.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?