Трамп і відхід Обами: в мережі згадали смішний анекдот про Януковича
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп і відхід Обами: в мережі згадали смішний анекдот про Януковича

Трамп і відхід Обами: в мережі згадали смішний анекдот про Януковича

У зв'язку з обранням Дональда Трампа президентом США в мережі згадали анекдот про екс-президента України Віктора Януковича і колишнього американського лідера Барака Обаму.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста Петра Журавля.
Журналіст зазначив, що якби Трамп не знав англійської, то з ним могла б статися така ж ситуація, як і з Януковичем в старому анекдоті:
"Коли Янукович перший раз зустрічався з Обамою, то йому треба було 3 секунди протриматися без перекладача. Для цього його навчили двох фраз. Технологи говорили йому наступне: "Віктор Федорович, коли підійдете до Барака, то скажіть "Хав ар ю?", він відповість "Thank you. I`m fine. And you?". На це треба відповісти просто "Мі ту". Після цього підтягнуться перекладачі і справа піде". Тим не менш, "легітимний" перехвилювався і замість "Хав ар ю?" звернувся до Барака Обами з фразою "Ху ар ю?". Президент США виявився з почуттям гумору, зрозумів у чому помилка і пожартував: "I`m Michel`s husband". Тим не менш, Віктор Федорович запас "болтяру" і відповів на це "Мі ту". Кажуть, Клюєв сміявся голосніше за всіх. Казка - брехня, та в ній натяк", - написав він.

Читайте також: У США показали нову пародію з напівголим Путіним: опубліковано відео
У мережі посміялися над жартом.
Ян Гол: "Реготав, як божевільний. Може і байка, але я не чув".
Inna Kovalenko: "Трамп не дипломат, з цим не посперечаєшся".
Наталя Сєдова: "Зробило мій день!"




Як повідомляв ONLINE.UA,  в мережі з'явилася яскрава фотожаба на президента Росії Володимира Путіна і російського прем'єра Дмитра Медведєва.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?