Мадонна може поплатитися за нецензурну лайку на адресу Трампа
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Мадонна може поплатитися за нецензурну лайку на адресу Трампа

Мадонна може поплатитися за нецензурну лайку на адресу Трампа
Джерело:  Rolling Stone

Американську співачку Мадонну закликають заарештувати після її заяв про "вибух Білого дому", а також за нецензурну лайку на адресу президента США Дональда Трампа.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Rolling Stone.
Таку заяву зробив республіканець Ньют Гінгріч, член перехідної команди президента США.
Читайте також: У Путіна вирішили захистити Трампа від Мадонни і викликали гнів у мережі

«Це новий лівий фашизм. Вона - це його частина, я думаю, ми повинні бути готові до того, щоб захистити себе... Мадонну потрібно заарештувати», - заявив Гінгріч.
Нагадаємо, під час "Маршу жінок на Вашингтон", акції проти нового президента США Дональда Трампа, знаменита співачка Мадонна сказала, що хотіла підірвати Білий дім. На завершення свого виступу співачка зізналася, що вона "зла і в сказі", і обматюкала Трампа.
Пізніше американська зірка заявила, що ЗМІ вирвали її фразу з контексту і спотворили її.
"Я б хотіла прояснити кілька дуже важливих речей. Я не жорстока людина, я не виступаю за насильство і важливо, щоб люди почули і зрозуміли мій виступ у всій його повноті, а не одну фразу, грубо вирвану з контексту", - запевнила Мадонна.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі з'явилося відео з "Маршу жінок на Вашингтон", учасниці якого висловили своє ставлення до інавгурації Дональда Трампа: серед активістів маршу виявилися такі зірки, як Скарлетт Йохансон, Мадонна і Ешлі Джадд.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?