Порошенко розповів, як Україна може вдарити по Росії
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко розповів, як Україна може вдарити по Росії

Порошенко розповів, як Україна може вдарити по Росії

Президент Петро Порошенко на зустрічі зі своїм фінським колегою Саулі Нііністьо в Гельсінкі заявив, що Україна здатна гідно відповісти на кібератаки Росії, яку очолює президент Володимир Путін.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".
"Росія робить кібератаки не тільки проти України, що було підтверджено. І у нас є дуже сильний кіберпідрозділ, тому Україна може контратакувати", - заявив Порошенко.

Читайте також: В Кремлі вирішили, що їх теж атакують хакери: в мережі сміються
Він додав, що Україна - не єдина мета хакерських атак з боку РФ, вся Європа і США теж піддаються кібератакам, і це елемент гібридної війни. Тому, вважає президент, міжнародне співтовариство повинне придумати нову структуру глобальної безпеки.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше американська розвідка заявила, що в 2016 році президент Росії Володимир Путін наказав організувати втручання у вибори президента США і провести кампанію, що ганьбить кандидата від демократів Хілларі Клінтон.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?