Сутички в центрі Києва: з'явилася реакція поліції
Категорія
Події
Дата публікації

Сутички в центрі Києва: з'явилася реакція поліції

Сутички в центрі Києва: з'явилася реакція поліції

Сутички між учасниками акції на підтримку блокади окупованого Донбасу та поліцейськими

 виникли через провокації, котрі влаштували деякі мітингувальники.


Про це повідомили в київській поліції, коментуючи сутички в центрі столиці, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Національної поліції в Києві.
"Близько 19:00 учасники акції прибули до Адміністрації президента, де між ними та правоохоронцями виникла сварка і бійка", - йдеться в повідомленні.
Поліцейські додали, що після того, як "частина активістів повернулися до Європейської площі", біля "встановленого пункту пропуску кілька людей почали провокувати правоохоронців і зламали металеву рамку".


Читайте також: Поспішають і хочуть крові: соцмережі різко висловились щодо сутичок в центрі Києва

"Під час сутички поліцейські затримали кількох активних учасників, їх доставлять в управління поліції для дачі пояснень", - наголошується в коментарі.


Також поліцейські заявили, що всього було затримано п'ять осіб.


"В результаті зіткнення постраждав один поліцейський, йому надають необхідну медичну допомогу", - заявили в прес-службі.


Як повідомляв ONLINE.UA,  під час акції у центрі Києва народні депутати Семен Семенченко і Єгор Соболєв кілька разів намагалися вдарити поліцейських та зірвати з них шоломи.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?