Україну попередили про військову загрозу з боку ще одного сусіда
Категорія
Події
Дата публікації

Україну попередили про військову загрозу з боку ще одного сусіда

Україну попередили про військову загрозу з боку ще одного сусіда
Джерело:  online.ua

Незважаючи на  похолодання у відносинах між президентом РФ Володимиром Путіним і білоруським лідером Олександром Лукашенком, Білорусь може представляти військову загрозу для України .
Таку думку висловив волонтер Мирослав Гай у своєму блозі на ONLINE.UA.
"Продовжується використання старих методів. Наприклад, я абсолютно не вірю у сварку Путіна і Лукашенка. Коли я передивляюся зараз інтерв’ю Лукашенка, є абсолютне відчуття, що це один зі старих методів: коли ви хочете одурити весь світ, ви маєте імітувати сварку, щоб люди не дивилися за тими діями, які ви реально проводите, і за тими документами", - сказав він.

Читайте також: Порошенко розповів про обіцянки Лукашенка щодо Росії: опубліковано відео
Волонтер нагадав, що Білорусь і Росія мають намір в цьому році провести військові навчання "Захід-2017".
"Кажуть, що посварилися, а при цьому все одно збираються проводити військові навчання "Захід-2017", де буде брати участь просто колосальна кількість російського особового складу. Кажуть, що закривають кордони, але при цьому підписують закон про співпрацю з ФСБ і про можливість роботи спеціальних служб Російської Федерації на території Білорусі. Кажуть про те, що Росія – загроза, і при цьому будують разом військові бази на території Білорусі, куди дозволяють запускати літаки і накопичувати особовий склад", - зазначив Гай.
"Щоб розпізнати, що фейк, а що правда, потрібно слідкувати не за словами, а за діями і документами, які виходять з-під пера. І можна, як тільки ви почули про документ або про закон прийнятий, робити якісь певні висновки", - додав він.
Більше  читайте в блозі Мирослава Гая на ONLINE.UA: Це потрібно знати, щоб воювати з режимом Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?