У мережі знайшли новий привід посміятися з ватажка ДНР: опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

У мережі знайшли новий привід посміятися з ватажка ДНР: опубліковано відео

У мережі знайшли новий привід посміятися з ватажка ДНР: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Ватажок бойовиків так званої ДНР Олександр Захарченко став посміховиськом для користувачів соціальних мереж після заяв про інформаційну допомогу породіллям і ручне управління заводами Донбасу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter-акаунт Necro Mancer.
Так, відповідаючи на питання про фінансову допомогу породіллям, Захарченко розповів, що "люди, що живуть в Краматорську (підконтрольному Україні - Ред.) спокійно приїжджають в Донецьк і лікуються в наших лікарнях".
"Ми лікуємо людей зі Слов'янська, приїжджають народжувати з Маріуполя. І цей процес постійно йде. Так само і з приводу навчання - діти, юнаки, приїжджають до нас сюди вступати в школи, до технікумів", - заявив він.
Читайте також: "Народ ні республіки" - це фейк: з'явилося відео з яскравою розповіддю бійця АТО


При цьому ватажок ДНР пообіцяв вирішити проблему з керуванням підприємствами.
"З ручним керуванням підприємствами ми все влаштуємо в кращому вигляді, але як, я вам не скажу, це військова таємниця", - заявив він з приводу управління заводами, які належать українському бізнесмену Рінату Ахметову.












Як повідомляв ONLINE.UA, раніше ватажок ДНР Олександр Захарченко насмішив соціальні мережі заявою про "паспорти".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?