Прем'єра кліпу "Мольфар" від Alloise на вірші Василя Мольфара feat. KDT: ексклюзивно на ONLINE.UA
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Прем'єра кліпу "Мольфар" від Alloise на вірші Василя Мольфара feat. KDT: ексклюзивно на ONLINE.UA

Прем'єра кліпу "Мольфар" від Alloise на вірші Василя Мольфара feat. KDT: ексклюзивно на ONLINE.UA
Джерело:  online.ua

Чарівний голос Alloise занурює слухача у глибину його серця, щоб розпізнати свідоме та несвідоме, реальне та надумане, які протистоять одне одному як світло й темрява, добро і зло. Адже кожен з нас може повернутися через своє серце до першоджерела та жити в радості й любові.
У композиції «Мольфар», яку представляє ONLINE.UA, Alloise розповідає про два світи, у яких ми живемо. Один з них - світлий, створений з любов'ю, з якого приходить все живе - радість, щастя, сміх та другий - у якому страждаємо в переживаннях та думках. Люди, проживаючи життя в своїй уяві, поринають у несвідомий сон, спотворюючи власну реальність, тоді як страхи лякають та не дають їм бути самими собою.



Слова – Василь Мольфар, музика – Alloise
Режисер кліпу – Кадім Тарасов
Оператор-постановник – Володимир Шкляревський
Розробка та втілення динамічного манежу – Ігор Тиновський
Режисер та постановник хореографії – Василь Козарь та KOZAR Dance Theatre (KDT)
Лінійний продюсер – Сантана
Постпродакшн – Chupacabra Production


Режисером відеороботи «Мольфар» став відомий український кліпмейкер Кадім Тарасов, який відтворив той самий несвідомий вимір, у який поринають загублені серця. Складна та лаконічна водночас хореографічна постановка KOZAR Dance Theatre під керівництвом Василя Козаря, створена на магічних колах динамічного манежу Ігора Тиновського, візуалізує шлях кожного з нас з несвідомого потойбіччя. Усвідомлення власних емоційних переживань та їх відокремлення від самих себе дозволяють танцівникам звільнитися від тенетів, породжених уявою розуму, та повернутися до першоджерела.


«Мольфар» - вже не перший вірш, який став музикою. До Дня Незалежності України

Alloise презентувала кліп "Зірочко"

, який вразив щирими образами співачки у містичних Карпатських горах, а трохи згодом слухачі були огорнуті музичним теплом

композицій "Родина"

та «

Мамо

» у ефірах українських радіостанцій.


Незабаром Alloise планує презентувати свій перший україномовний альбом

на

вірші Василя Мольфара

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?