Викрадення нардепа Гончаренка: у справі з'явилися сепаратисти
Категорія
Події
Дата публікації

Викрадення нардепа Гончаренка: у справі з'явилися сепаратисти

Викрадення нардепа Гончаренка: у справі з'явилися сепаратисти
Джерело:  online.ua

Генеральний прокурор України Юрій Луценко вважає, що нардеп від фракції "Блок Петра Порошенка" Олексій Гончаренко був викрадений групою сепаратистів для катувань.
Про це нардеп від БПП Ольга Червакова розповіла журналістам, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 112.ua.
"Підтвердила ГПУ. Зараз від Юрія Луценка ми дізналися, що, на його думку, Олексія Гончаренка викрала група сепаратистів з метою фізичних тортур. Ця інформація зараз перевіряється. Я думаю, що зараз найголовніше - не піддаватися паніці і щоб правоохоронні органи створили робочу групу або скоординували свої дії з метою з'ясування місцезнаходження народного депутата Олексія Гончаренка", - підкреслила Червакова.

Читайте також: На Донбасі спійманий бойовик ДНР, який викрадав людей: з'явилися фото
Депутат БПП Борислав Розенблат зазначив, що у фракції Гончаренка не бачили з вечора 22 лютого: "Останній раз я бачив його вчора ввечері після засідання Ради. Я спілкувався з керівником фракції, питав, чому Гончаренка немає, він говорить, так, є підтвердження того, що його дійсно немає, каже, що викрали. Він невідомо де".
Нардеп від БПП Олександр Бригинець зазначив, що Гончаренко увечері 22 лютого виїхав на термінову зустріч в Одесі: "Вчора ввечері нардеп Олексій Гончаренко виїхав до Одеси на термінову зустріч. У залі його немає ... Телефон не відповідає ... Прокуратура підтверджує, що швидше за всього версія - викрадення ... Упевнений, що це політичний злочин, і вірю, що наші силовики не допустять непоправного".
У той же час джерела в СБУ і ГПУ стверджують, що в пошуковій операції по встановленню місцезнаходження Гончаренко задіяні всі силові служби.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Олексій Гончаренко опинився в епіцентрі дипломатичного скандалу, намалювавши графіті на фрагменті Берлінської стіни біля посольства Німеччини в Києві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?