Справа Насірова: з'явився гучний висновок щодо його діагнозу
Категорія
Події
Дата публікації

Справа Насірова: з'явився гучний висновок щодо його діагнозу

Справа Насірова: з'явився гучний висновок щодо його діагнозу
Джерело:  online.ua

У Міністерстві охорони здоров'я зробили важливий висновок щодо діагнозу колишнього голови Державної фіскальної служби Романа Насірова.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу НАБУ.
Читайте також: На що вистачило б застави Насірова: з'явилася цікава інфографіка
Стало відомо, що клініко-експертна комісія Моз не підтвердила діагноз, встановлений лікарями "Феофанії".
"Зокрема, у висновках зазначається, що лікарі "Феофанії" систематично і необґрунтовано перебільшували важкість стану здоров'я глави ГФС. Об'єктивних підстав для встановлення зазначеного раніше діагнозу, на думку Моз, у лікарів "Феофанії" не було. Члени комісії виявили також порушення при виписці пацієнта з цього лікувального закладу", - йдеться в повідомленні.
Нагадаємо, Романа Насірова підозрюють в пособництві втікача нардепу Олександру Онищенку і нанесенні Україні збитків на суму близько 2 млрд грн.
Після того, як стало відомо про підозри з боку НАБУ, Насіров відправився на лікування в лікарню "Феофанія", де у нього діагностували проблеми з серцем.
7 березня суд постановив затримати Романа Насірова на 60 днів з правом внесення застави в 100 млн грн, і ввечері 16 березня чиновник вийшов на свобод після того, як необхідну суму принесла його дружина.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?