"Медовый месяц" Трампа с Путиным не состоялся, Россия взялась за старое - экс-глава МИД Украины
Категория
Мир
Дата публикации

"Медовый месяц" Трампа с Путиным не состоялся, Россия взялась за старое - экс-глава МИД Украины

"Медовый месяц" Трампа с Путиным не состоялся, Россия взялась за старое - экс-глава МИД Украины
Источник:  online.ua

Колишній міністр закордонних справ України (у 2007-2009 роках) Володимир Огризко дав інтерв’ю у студії ONLINE.UA. Зокрема, він прокоментував визнання Росією "документів" так званих ЛНР і ДНР.


Володимир Огризко вважає, що, не знайшовши спільної мови з новим президентом США Дональдом Трампом, Росія повертається до політики провокацій, щоб подивитися, як на це реагуватимуть країни Заходу. 


- На мою думку, нічого нового (у визнанні "паспортів" та інших "документів" ОРДЛО, - ONLINE.UA), це продовження політики Росії, яку та проводить впродовж років. Це до певної мірі реакція на те, що "медовий місяць" Трампа з Путіним не відбувся, кохання закінчилося швидко. Отже Росія починає відмотувати назад: починаються знову провокації проти американських кораблів, інциденти в повітрі (СNN з посиланням на американського високопосадовця 14 лютого повідомило, що російський корабель-шпигун був виявлений біля узбережжя штату Делавар, російський літак пролетів поблизу американського воєнного корабля, - ONLINE.UA).


Це певний тест, який Путін проводить, щоб зрозуміти: куди рухатися далі? Путін зрозумів, що перезавантаження на російських умовах не буде, отже треба повертатися до того, що було: тобто, Росія встановлюватиме певні "маркери", і дивитиметься, як на це реагує Захід. Якщо ця реакція буде надто жорсткою, Росія відповзатиме назад, якщо це будуть чергові "занепокоєння" - Росія рухатиметься далі.



Читайте найближчим часом інтерв’ю з екс-головою МЗС України Володимиром Огризком на ONLINE.UA


Ярослав ГРЕБЕНЮК

Оставаясь на онлайне вы даете согласие на использование файлов cookies, которые помогают нам сделать ваше пребывание здесь более удобным.

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?