Неудачный проект Медведчука: герой АТО жестко раскритиковал Савченко
Категория
Украина
Дата публикации

Неудачный проект Медведчука: герой АТО жестко раскритиковал Савченко

Неудачный проект Медведчука: герой АТО жестко раскритиковал Савченко
Источник:  online.ua

Полковник Всеволод Стеблюк висловив думку щодо народного депутата Надії Савченко, вважаючи її "проектом Медведчука і ФСБ".

Про це герой АТО, який пройшов "Іловайский котел", розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.

Читайте попередні частини інтерв’ю:

Масових суїцидів у ветеранів АТО не буде, будуть революційні дії — герой Іловайська полковник Стеблюк

Полковник Стеблюк: У нас давно немає сумнівів, хто винен в Іловайській трагедії.

- Треба розуміти, що Надя Савченко то – проект Медведчука та ФСБ. Причому дуже й дуже невдалий. Вони ж навіть уявити не могли, що вона настільки дурна, що дискредитує саму ідею цього проекту. Там же чим далі в ліс…

Савченко перевершила сама себе в своїй дурості. Одне «голодування» чого варте було! Доголодуватися до таких габаритів – то треба вміти. Ті, хто відвідував Савченко у в'язниці, розповідали, що вона тільки товстіє з кожним разом – людина добре харчувалася весь час, дитячі суміші вони йой як калорійні….

Так що щодо Савченко у мене ілюзій не було давно. Я просто не знав, як ця історія розвиватиметься – просто передбачав, що це проект – і все. Уже одна ця героїзація мала би на критичні висновки людей наштовхнути. Чому нікого з полонених не показують ,чому Сєнцова вивезли в якутські табори, а тут – ледь не цілодобова трансляція з камери?

Дехто зараз взагалі каже, що цей проект був запланований ще до війни, до початку активних дій – ще на Майдані, коли вона була по ту сторону, такий собі подвійний агент… Є такі думки.

- Ви вірите в те?

- Я – ні. Вона дурна. Вона так сильно наперед планувати не здатна. Тут швидше було використання ситуації, що склалася.

- Ну і демонізувати в цьому плані російські спецслужби, які начебто можуть на роки наперед готувати "агента" такого роду – теж не варто? Недарма ж кажуть про російське "авось"…

- Можливо. Такі далекоглядні плани – дійсно не в їхній традиції.

Більше читайте у третій частині інтерв`ю Всеволода Стеблюка: "На силове звільнення Донбасу ніхто не піде"

Оставаясь на онлайне вы даете согласие на использование файлов cookies, которые помогают нам сделать ваше пребывание здесь более удобным.

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?