Колишній нардеп-зрадник з Донбасу продовжує отримувати в Україні чималу пенсію
Категорія
Україна
Дата публікації

Колишній нардеп-зрадник з Донбасу продовжує отримувати в Україні чималу пенсію

Колишній нардеп-зрадник з Донбасу продовжує отримувати в Україні чималу пенсію
Джерело:  Четверта влада

Колишній депутат Слов'янської міської ради на Донбасі від Компартії України Анатолій Хмільовий, який в 2014 році підтримав російських бойовиків Ігоря Стрєлкова-Гіркіна, а влітку разом з ним втік на територію, підконтрольну ДНР, досі отримує чималу депутатську пенсію з бюджету України.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Четвертую власть".

Як свідчать дані Пенсійного фонду України, що були надані у відповідь на депутатський запит нардепа Ігоря Луценка, Хмільовий отримує пенсію у розмірі 15152 гривні, яка призначається колишнім народним обранцям.

Як відомо, Хмільовий був народним депутатом Верховної Ради другого і третього скликань за списками КПУ.

Читайте також: У Києві арештований чоловік, який закликав створити "Рівненську народну республіку"

Перебуваючи у Слов'янську, колишній депутат активно займався організацією антиукраїнського референдуму і допомагав російським бойовикам.

За даними Пенсійного фонду, виплати Хмільовому перераховуються на його особистий рахунок у банку.

Як повідомляв ONLINE.UA, Київський районний суд міста Харків засудив місцевого сепаратиста, одного із засновників місцевого антимайдану Юрія Апухтіна до шести років позбавлення волі за публічні заклики до повалення конституційного ладу України, а також участь масових заворушеннях.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?