Ігор «Халк» Худобяк – Герой 12-го туру Другої ліги
Категория
Спорт
Дата публикации

Ігор «Халк» Худобяк – Герой 12-го туру Другої ліги

Ігор «Халк» Худобяк – Герой 12-го туру Другої ліги
Источник:  Sport Arena

Ярослав Кроха, Sport Arena

Найкращий бомбардир минулого чемпіонату Другої ліги нападник Прикарпаття Ігор Худобяк і в цьому сезоні регулярно засмучує чужих воротарів. 30-річний футболіст двічі забив Скалі в останньому турі групи А й приніс перемогу івано-франківцям із рахунком 2:0.

За цю звитягу й був визнаний Sport Arena спільно з ПФЛ Героєм 12-го туру Другої ліги.

— Ігорю, ви знову серед лідерів бомбардирської гонки, на вашому рахунку вже 7 влучних ударів. Розкажіть, важко бути снайпером? У кожному матчі від вас вимагають голів, якщо не забиваєте, а команда ще й програє, нападника лають не менше за воротаря.

— Як сказати… Щоб бути бомбардиром команди, треба прикладати зусилля. Нападник тим і цінний, що повинен забивати і тому так виходить.Скажімо так, це його обов’язок – забивати голи.

— Обидва голи у ворота Скали ваші. А у нещодавньому матчі з цим суперником Прикарпаття виграло 4:0, а ви не забивали. Надолужили згаяне?

— Можна й так сказати. У тому матчі теж було вдосталь моментів, просто не пощастило, а зараз поталанило. Тоді міг забивати, але рахунок був 4:0, і вже «дурачився».

— А як зараз забивалося? На повному серйозі?

— В принципі, гра була під контролем, був м’яч, але ми не забили. І пішла боязнь, що не забили. Виходить, гру контролювали, а влучити в ворота не могли. Добре, що потім довели матч до логічного завершення, при цьому могли іще забивати кілька голів.

Ігор Худобяк, fc.if.ua

— Чув коментарі вболівальників Скали, що це був найгірший матч команди в цьому чемпіонаті. Вам теж так здалося?

— Просто у нас не все виходило, так буває.

— Нещодавно у Прикарпатті з’явився ще один бомбардир –21-річний Роман Кузьмин. Чесно, ділитеся з молодим секретами результативності?

— Якщо запитає, звичайно підкажу. Це його перший сезон і він почав так грати. Якщо далі буде працювати в тому ж ритмі, то буде вище грати.

— Результат минулого сезону – 25 голів – в цьому чемпіонаті повторити мабуть не вдасться?

— Хочеться повторити, але в тому чемпіонаті більше команд було, значить, і більше матчів. Азараз десять команд, тож побачимо, як вийде. Головне, щоб команда вигравала.

Звичайно, хочеться, будемо намагатися. Просто в минулому сезоні до мене ще серйозно не ставилися, а зараз по два, три гравці акцентують на мені увагу. Важче дається грати і забивати. Головне, що перемагаємо і команда грає добре.

Читайте також:
Вторая лига. Итоги 12-го тура
Вторая лига. Сборная 12-го тура
Вторая лига. Видео матчей 12-го тура
Вторая лига. Лучший тренер 12-го тура

— Багатьох фанатів вашої команди турбує ситуація зі зміною тренера в Карпатах. Мовляв, за Наварро ви б точно обіграли львів’ян у Кубку. Зараз буде важче, будуть доводити Зайцеву, право на місце у складі?

— У Франківську ажіотаж, всі чекають гри з «Карпатами» з нетерпінням. Всі квитки майже продані, близько 10 тисяч буде, люди хочуть йти на футбол. І ми чекаємо і готуємося. Команда Прем’єр-ліги приїде і нам хочеться проявити себе, і лицем в бруд не впасти перед болільниками.

— Кубок, напевне, не головна мета? Чемпіонат в пріоритеті?

— У нас було завдання привезти у Франківськ команду вищого дивізіону. Тож завдання виконали (посміхається). Але будемо звісно намагатися грати і вигравати матчі.

— Зараз Прикарпаття в чемпіонаті на другому місці, відстаєте від Агробізнесу. Шкода, що зустрічалися із лідером вже в першому турі? Зараз була б інша гра?

— Перша гра і той рахунок 2:5 — не по грі.Ми просто побігли відіграватися і в кінці пропустили двічі. Зараз би по-другому зіграли. Просто думали: команда з аматорів і ми виграємо, а тут 5 м’ячів пропустили.

— Морально команда готова до Першої ліги? А матеріально?

— Та, думаю, готова. Чому ж не готова.

Бліц

  • Я народився в Галичі Івано-Франківської області.

  • Перший тренер — Микола Степанович Сегін, на жаль, вже покійний.

  • Із зарубіжних команд подобається Манчестер Юнайтед, але не подобається Моурінью.

  • Мрія?Щоб Прикарпаття знову виступало в Прем’єр-лізі, і щоб добудували стадіон в Івано-Франківську.

Оставаясь на онлайне вы даете согласие на использование файлов cookies, которые помогают нам сделать ваше пребывание здесь более удобным.

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?