Закрыть

Все сервисы

У "Десні" розказали, чим годують військових

З   жовтня 2018 року набрала обертів нова система харчування, яка була впроваджена і в 169-му навчальному центрі Сухопутних військ Збройних Сил України. Салат з капустою і зеленим горошком, суп з грибами, курячі крильця  з гречаною кашею, сік та ананаси.Такий типовий обідній раціон кожного строковика в 169 навчальному  центрі Десна, що дислокується на Чернігівщині. − Якщо за старої системи перелік продуктів складав всього 36-50 найменувань, то нині їх близько 400.До каталогу харчування входять такі страви як: філе індички, філе куряче смажене з шампіньйонами або запечене в сметанному соусі, борщі, різноманітні супи, реберця свинячі з медовим соусом, горбуша в маринаді, м’ясо по-грузинськи, картопля по-домашньому та чимало інших смачних страв.Тобто, різноманітність «армійської кухні» збільшилася в рази, а деякі військовослужбовці таких страв навіть взагалі ніколи не куштували, − зазначив начальник продовольчої служби 169 навчального центру Андрій Чертов. Не забувають в навчальному центрі не тільки про калорійність, а й про отримання бійцями, які щодня витримують значні навантаження на полігонах, достатньої кількості...

Новости Чернигов

Все новости
Новости других СМИ
Загрузка...