Український співак жорстко Росії пояснив ситуацію із забороною Дождя
Категорія
Культура
Дата публікації

Український співак жорстко Росії пояснив ситуацію із забороною Дождя

Український співак жорстко Росії пояснив ситуацію із забороною Дождя
Джерело:  Дощ

Відомий український музикант, лідер групи "Бумбокс" Андрій Хливнюк, розкритикував російський телеканал "Дождь", котрий опублікував карту Росії з окупованим Кримом, і після цього був заборонений на території України.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву музиканта в ефірі програми "Козирєв Online" на телеканалі "Дождь".
"Наскільки я розумію, мова йде про те, що, за законами вашої країни, ви показуєте карту Росії, на якій Крим — частина РФ... Визнаючи анексію частини суверенної держави, на жаль, ви стаєте тими людьми, які покривають вбивства і викрадення людей, дискримінацію за національною ознакою, тюремні ув'язнення", - підкреслив Хливнюк.
Він додав також, що, за офіційними даними ООН, за станом на лютий 2016 року тільки з українського боку загинуло 9167 людей.


Читайте також: Журналіст російського "Дождя" насмішив антиукраїнським вчинком: з'явилося відео

"Це більше, ніж за десять років війни в Афганістані, коли Радянський Союз воював. Показуючи карту Росії з Кримом, ви опосередковано стаєте тими людьми, які покривають і погоджуються з тим, що відбувається. "Проти" чи "за" ви — але це факт", - зазначив музикант.


Співак також запропонував "виконувати роботу з максимальним гідністю".


"Ваша країна - це ваша країна, ви робите в ній те, що вважаєте за потрібне. Тут я не можу нічого сказати чи порадити. Ти сам господар у своєму домі", - додав він.


Крім того, музикант прокоментував слова ведучого про те, нібито після заборони "Дождя" українці не зможуть отримувати "об'єктивну або приблизно об'єктивну інформацію" з Росії.


"Інтернет ніхто не відключає, люди можуть підписуватися і дивитися будь-які канали", - резюмував Хливнюк.


Як повідомляв ONLINE.UA,  трансляція російського телеканалу "Дождь" на території України була заборонена Нацрадою з питань телебачення і радіомовлення 12 січня — за зазіхання на територіальну цілісність України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?