У Путіна серйозно захвилювалися через слова Порошенка: в мережі іронізують
Категорія
Події
Дата публікації

У Путіна серйозно захвилювалися через слова Порошенка: в мережі іронізують

У Путіна серйозно захвилювалися через слова Порошенка: в мережі іронізують
Джерело:  РІА Новини

Глава МЗС Росії Сергій Лавров відповів на слова президента України Петра Порошенка про те, що Київ не має наміру виконувати політичних вимог Мінських домовленостей, поки не будуть виконані аспекти безпеки.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.
За словами Лаврова, в Кремлі викликала заклопотаність заява Порошенка, яка нібито "прямо суперечить тому, що записано в Комплексі заходів" щодо виконання Мінських домовленостей.
Нагадаємо, що Україна наполягає на тому, що в першу чергу на Донбасі повинні припинитися обстріли, роззброєні бойовики, виведені російські війська, а контроль над кордоном переданий українським військовим.
Читайте також: Порошенко назва в головну мету штучних протестів в Україні
У свою чергу Кремль домагається проведення Україною виборів в окупованих районах, амністії бойовиків і "особливого статусу" для Донбасу, закріпленого змінами до Конституції.
Лавров заявив, що український лідер "намагається ухилитися від своїх зобов'язань" і сподівався на те, що Німеччина і Франція, які виступають гарантами Мінських угод, звернуть увагу на "неналежну заяву" Порошенка.
Тим часом у соцмережах дали українським дипломатам іронічну пораду спілкування з Лавровим, якого в мережі іноді називають "сумною конячкою".


Як повідомляв ONLINE.UA, ранее президент Украины Петр Порошенко ответил на идею некоторых политиков о сдаче Донбасса.раніше президент України Петро Порошенко відповів на ідею деяких політиків про здачу Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?