У "Правому секторі" відповіли на заяви чиновників Путіна
Категорія
Події
Дата публікації

У "Правому секторі" відповіли на заяви чиновників Путіна

У "Правому секторі" відповіли на заяви чиновників Путіна
Джерело:  Еспресо

Причетність до "Правого сектора" п'ятьох росіян, проти яких чиновники Володимира Путіна порушили кримінальні справи

, зараз перевіряється.


Про це заявив спікер "Правого сектора" Артем Скоропадський, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

"Еспресо.TV"

.


Нагадаємо, Слідчий комітет Росії порушив кримінальну справу стосовно п'ятьох громадян РФ, які вступили в "Правий сектор": Ігоря Чудінова, Геннадія Хамраєва, Георгія Стоцького, Романа Стрігункова і Олександра Валова. У їхніх діях вбачаються ознаки злочинів, передбачених ч. 1 і 2 ст. 282.2 КК РФ (керівництво діяльністю екстремістської організації і участь в ній)".


"Ми приймаємо в організацію за позивними, а не по іменах і прізвищах. Тому ми зараз перевіряємо інформацію, яку поширив Слідком", - сказав Скоропадський.



Читайте також

:

Не

треба бекати: Ярош потоптався по путінському міністру


У свою чергу один з п'яти росіян, Олександр Валов, в соцмережі також прокоментував новину від Слідкому РФ: "Привіт, нова кримінальна справа! Тепер, на думку Слідчого Комітету РФ, я ще і керівник і учасник "Правого сектора".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

в Росії за підозрою в екстремізмі були відкриті кримінальні справи на Дмитра Яроша і керівників "Правого сектора": Андрія Тарасенка, Андрія Стемпіцького, Валерія Воронова, Артема Скоропадського і деяких інших.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?