Відомий журналіст викрив прихильників Путіна і фанатів "Новоросії"
Категорія
Події
Дата публікації

Відомий журналіст викрив прихильників Путіна і фанатів "Новоросії"

Відомий журналіст викрив прихильників Путіна і фанатів "Новоросії"
Джерело:  online.ua

Відомий журналіст Айдер Муждабаєв, що переїхав в Україну з РФ, вважає, що так звані фанати президента РФ Володимира Путіна і "Новоросії" насправді не ідеологічні прихильники, вони просто заробляють гроші.
Про це Муждабаєв розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
Журналіст висловив сумніви, що Путін зможе використати ядерну зброю.
"Це не кнопку унітазу натиснути, все-таки якусь рішучість для цього потрібно мати. Зазвичай, коли доходить до натискання ядерної кнопки, диктатор до неї вже не доповзає. Тому що ситуація всередині країни стає такою, що ти вже не можеш натиснути, тебе від цієї кнопки віднесуть. Поки ситуація така, що здається - життя вдалося, хочу жити вічно, поки все йде нормально. Але з прискоренням. З огляду на розгубленість світу, його нездатність до боротьби з режимами, що дійсно володіють ядерною зброєю, я думаю, що єдиним союзником в боротьбі з Росією і з Володимиром Путіним є сам Путін. Це людина, яка в підсумку себе і російське суспільство підведе до того, що, одурівши від всіх цих успіхів, воно не помітить, як почне програвати і валитися", - сказав Муждабаєв.
За його словами, розпад РФ може мати місце.
"Тому що російський шовінізм не влаштовує національні меншини. Насправді, це прикрито, припудрено, але ні Татарстан, ні Тиву, ні якутів - нікого це, в принципі, не влаштовує. І при розвалі цієї ідеології, при відсутності цієї кнопки, процес піде дуже швидко", - прогнозує журналіст.

Читайте також: Відомий журналіст розповів про масовий психоз в путінській Росії
Він також вважає, що з Путіним нереально помиритися цивілізованим країнам, тому що той весь час починатиме війни то тут, то там.
"Багато людей в світі, багато політиків хотіли б помиритися з Росією і з Путіним. На щастя для решти світу, Путін - не та людина, яка піде на компроміси, ця людина їхатиме своєю дорогою імперської величі до кінця. Він не дасть з ним помиритися цивілізованим країнам, тому що він весь час буде влаштовувати Сирії. Він не зупиниться, бо диктатор завжди їде на велосипеді - якщо ти перестаєш крутити педалі, ти падаєш. А йому доведеться крутити педалі", - сказав Муждабаєв.
За його словами, більшість тих, хто нібито підтримують "Новоросію" в РФ, насправді не ідеологи, вони просто заробляють гроші.
"Те, що відбувається з Росією, це так нудно. Ось пану Хазіну просто потрібні гроші (Михайло Хазін закликав до розчленування України і знищення частини українців, - ONLINE.UA). Пан Хазін - не з ідеологів, не з божевільних. Чим страшніше речі, тим більше фінансування. Тому історія з товаришем Хазіним, з усіма йому подібними - це історія абсолютно комерційна, це люди, які роблять гроші на рейху", - зазначив Муждабаєв.
"А всі ці співаки - ви думаєте, вони щиро за "Новоросію"? Вони просто отримують фінансування. Дуже погано з концертами, держава платить", - додав він.



Повний текст інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Українські війська обов'язково проведуть паради і в Донецьку, і в Криму - Айдер Муждабаєв

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?