Замах на Геращенка: Турчинов розповів, кому не можна розслаблятися
Категорія
Події
Дата публікації

Замах на Геращенка: Турчинов розповів, кому не можна розслаблятися

Замах на Геращенка: Турчинов розповів, кому не можна розслаблятися
Джерело:  РНБО

Секретар РНБО Олександр Турчинов, коментуючи  підготовлений замах на нардепа Антона Геращенка, заявив, що російські спецслужби перейшли в нову фазу гібридної війни в Україні - політичний тероризм, тому журналістам, політикам та громадським діячам не варто розслаблятися.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу РНБО.
"Попередня інформація дозволяє стверджувати, що замах було пов'язано з його професійною діяльністю і викриттям росіян, причетних до злочинів на окупованій території України", - сказав Турчинов.
Політик зазначив, що для організації терактів російські спецслужби створюють агентурну мережу, залучаючи колишніх кримінальників і бойовиків, що воювали проти України на Донбасі.
Секретар РНБО стверджує, що російські спецслужби ставлять завербованим терористам завдання - "ліквідація політичних, громадських діячів, представників ЗМІ з метою нагнітання страху, створення хаосу і дестабілізації ситуації в Україні, щоби зламати готовність українців чинити опір військовій агресії РФ".
Турчинов пообіцяв, що силовики будуть "жорстко припиняти будь-які дії, що загрожують життю українських громадян".
Як повідомляв ONLINE.UA,  Геращенко заявив, що правоохоронці попередили його про підготовку замаху на нього.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?